Kylie Jenner bewijst op Instagram dat ze het nieuwe supermodel is van de Kardashian clan

Kylie Jenner bewijst op Instagram dat ze het nieuwe supermodel is van de Kardashian clan

Is Kylie Jenner de mooiste van alle Jenner/Kardashian zussen? Het antwoord is een eenduidig: ja!

Ik bedoel maar:

https://www.instagram.com/p/BJy23ryBENm/?taken-by=kyliejenner&hl=en

Laten we die discussie maar beëindigen. Ja, Kylie is de mooiste. Duidelijk.

En dat zal Kim Kardashian, haar oudere zus die tot voor kort de grote leider van de clan was, ongetwijfeld niet lekker zitten. Zeker niet nu Kylie stelselmatig foto's en video's post die Kim normaal gesproken zou delen van zichzelf:

https://www.instagram.com/p/BJybPHtBQAy/?taken-by=kyliejenner&hl=en

En, oh ja:

https://www.instagram.com/p/BJvo8CNhYGM/?taken-by=kyliejenner&hl=en

Natuurlijk kan Kim er ook nog altijd wat van, maar na de geboorte van haar twee kinderen -- die tegenwoordig centraal lijken te staan op haar Instagram-account -- moet ze haar meerdere toch echt erkennen in de jonge Kylie.

De grote vraag is: heeft Kim daar vrede mee of eist ze binnenkort toch weer aandacht voor zichzelf op met een nieuwe sexy foto of video?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties