Kylie Jenner wordt 18 jaar, en zal dat vieren met een naakte photoshoot

Geen categoriejul 25 2015, 12:00
Het jonge halfzusje van Kim Kardashian heeft een uitbundige manier gevonden om haar meerderjarige levensjaren in te luiden.
De familie rondom reality-ster Kim Kardashian weet zich altijd in de kijker te spelen. De jongste telg van het stel - de nu 17-jarige Kylie Jenner - vormt daar geen uitzondering op. De meid is pas net geslaagd voor haar middelbareschooldiploma, maar plant nu alvast al haar carrière. En die zal beginnen met een naakte photoshoot zodra zij de leeftijd van 18 bereikt heeft. Naar verluid zijn fotograven elkaar aan het verdringen om het recht te krijgen die nu al roemruchte shoot te mogen maken:
Het model en halfzusje van de Kardashians zal voor het eerst helemaal uit de kleren gaan. Kylie is zich aan het beraden over welke fotograaf ze gaat kiezen. Tijdschriften zouden al vechten om wie de foto's mag plaatsen en tegen welke prijs.
"Het wordt spectaculair", belooft een bron in de Amerikaanse media. "De hele wereld mag haar borsten zien, en die zijn perfect. Ze kan niet wachten ze te showen."
Alhoewel de photoshoot de eerste keer zal zijn dat Jenner volledig uit de kleren gaat, heeft ze al vaker geflirt met weinig verhullende outfits. Zo plaatste ze laatst een foto op haar Instagramprofiel waarop ze een mini-bikini droeg en haar rondingen goed te zien waren:
kyliejennerkini
De jonge telg uit de Jenner/Kardashian-familie is nog net niet volwassen, maar heeft al heel wat controverses op haar naam staan. Zo was ze eerder ook al het middelpunt van de aandacht toen het internet in de ban was van de 'Kylie Jenner-challenge', waar vrouwen werden aangemoedigd hun lippen optisch te vergroten. Ook hadden tegenstanders van Zwarte Piet het voorzien op de jongedame.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten