Laat NRC weten dat je Omtzigt steunt: zeg binnen 2 minuten je abonnement op

Geen categorienov 15 2017, 10:00
Het is tijd om in actie te komen tegen het NRC Handelsblad.
Dat NRC Handelsblad een prominent lid van het mediakartel is wisten we al langer, maar dat die krant nu ook openlijk de kant kiest van kartelpartij VVD in haar poging om Pieter Omtzigt kapot te maken, dat is wel degelijk nieuws. Want ja, dat is waar de berichtgeving van die krant over de CDA'er op neer komt: een oorlogsverklaring.
Dat is sowieso al schokkend, maar het wordt nog erger als je beseft -- zoals wij gisteren deden -- dat de audio-opnames waar NRC zo ademloos over berichtte helemaal niets schokkends bevatten. Omtzigt probeerde niemand voor de gek te houden, was sceptisch over het verhaal van de man die zichzelf presenteerde als getuige, en liet later weten bij de 'controversiële' bijeenkomst dat hij ervan overtuigd is dat MH17 wél door een BUK-raket werd neergeschoten.
Kortom, we hebben het niet slechts over "onzorgvuldige journalistiek" van de NRC, maar over moedwillig liegen. Deze krant gaat letterlijk over politieke én fysieke (want: de slachtoffers van MH17) lijken om een Kamerlid dat te kritisch is over Mark Rutte uit de politiek te stampen.
Er zit daarom maar één ding op voor mensen met een NRC abonnement: dat linea recta opzeggen. Dit soort journalistiek wangedrag kan niet geaccepteerd worden.
Hoe? Gewoon door dit kleine formulier online in te vullen. Het kost je maar een seconde of dertig (en als je alles moet intypen wellicht 2 minuten) en voila: je bent er eindelijk van af en maakt op die manier duidelijk aan de NRC dat links politiek activisme van een zogenaamde kwaliteitskrant niet gewaardeerd wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten