Lachen! Vrienden van Anne Fleur organiseren massademonstratie tegen Baudet in Maastricht. Dit is het resultaat

Geen categoriejun 06 2017, 8:00
Tel mee!
Gisteravond kwamen Thierry Baudet en Theo Hiddema naar Maastricht. De vriendjes en vriendinnetjes van Anne Fleur Dekker wilden de FVD'ers duidelijk maken dat ze daar niet welkom waren. En dus organiseerden ze een massademonstratie (kuch, ahem). Hier zijn de foto's van deze indrukwekkende protestactie (natuurlijk driftig geretweet door mevrouw Dekker):
https://twitter.com/MascKitty/status/871795829186670593
Ik geef toe dat ik een paar mensen over het hoofd gezien kan hebben, maar ik kom uit op zo'n 14/15 'betogers.' De gekkies hadden allerlei borden bij zich waarop teksten staan over racisme en fascisme (want Baudet is rechts en dús fascistisch, aldus deze tolerante GoedMenschen). En, oh ja, dan is er ook nog een bord waarop staat "Latijn spreken maakt je niet slimmer."
Nee, dat is geen grap, het staat er echt. Dat is dus de rally cry voor deze linkse activisten. "Baas in eigen buik!", "Wij blijven ons verzetten tegen atoomraketten," en dan nu "Latijn spreken maakt je niet slimmer." Jawel, die gaat echt de geschiedenisboeken in.
Hele. Diepe. Zucht.
Het zal iedereen verbazen, maar deze enorme demonstratie had vreemd genoeg totaal geen impact op het optreden van Baudet en Hiddema getuige deze foto's:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/871809711930306560
https://twitter.com/fvdemocratie/status/871804730208604160
Leuk geprobeerd Anne Fleur en co., maar jullie zullen toch echt met iets beters moeten komen om FVD te ontregelen. Kusje!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten