Lachwekkend Amnesty International is boos op Rutte: 'Hij moet het 'Pietgeweld' veroordelen!'

Geen categorienov 18 2018, 17:00
Door niets te zeggen zou hij een signaal afgeven. Ofzo.
Kijk, zo rolt extreemlinks dus. Hun eigen gekkies zorgen ervoor dat een eeuwenoud Sinterklaasfeest verstoord wordt, ze lokken bewust gewelddadige confrontaties uit (onder meer door niet in de aan hen toegewezen demonstratievakken te blijven), en huilen daarna dat 'de andere kant' zo ongelooflijk 'gewelddadig' is.
https://twitter.com/Teletekst/status/1064162265836998656
Wat je nu dus ziet is dat heel politiekcorrect links zich verenigt in de 'veroordeling' van de 'pro-Piet-beweging.' Die wordt alle geweld en onrust in de schoenen geschoven. Geen linksmens die ook maar opmerkt dat Kick Out Zwarte Piet toch echt doelbewust aankoerste op gewelddadige confrontaties, dat de gekkies zich aan de afspraken weigerden te houden, en zelfs bewust de boel verpesten voor kinderen én hun ouders. Zoals hier in Weesp:
https://twitter.com/hulswood/status/1063533900348174337
Maar hoor je links daar ook maar iets over zeggen? Natuurlijk niet. Ze negeren de actie en concentreren zich alleen op de reactie. Sterker nog, als je naar politiekcorrect, extreem-links luistert zou je zweren dat de actie nooit heeft plaatsgevonden.
Natuurlijk, de Piet-supporters in o.a. Eindhoven hadden zich nooit moeten laten gaan. Ze hadden hun emoties moeten bedwingen. Maar links doet nu collectief alsof de KOZP-gekken totaal onschuldig zijn. Je reinste flauwekul, natuurlijk. Ze gaan bewust demonstreren bij een kinderfeest, ze schreeuwen de meest verschrikkelijke dingen, bezorgen kinderen daarmee trauma's, en weigeren zich ook nog eens in de aan hen toegewezen vakken te blijven. Zij zijn de oorzaak van de onrust.
Maar ja, dat wordt nu dus vergeten. Of, beter gezegd: compleet onder het tapijt geveegd door de knetterlinkse beweging -- waar Amnesty International tegenwoordig blijkbaar deel van uitmaakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten