Lafhartige groep zwarte kansenparels ontvoert gehandicapte blanke man, houdt hem 24 uur vast en martelt hem urenlang

Lafhartige groep zwarte kansenparels ontvoert gehandicapte blanke man, houdt hem 24 uur vast en martelt hem urenlang

Mogen ze branden in de hel. En dan niet voor een paar jaar, maar voor de eeuwigheid.

Een stel zwarte Amerikanen is heel boos dat hun landgenoten bij de presidentiële verkiezingen op Donald Trump stemden. En dus vonden ze het tijd om wraak te nemen. Waarom is niet helemaal duidelijk -- Trump heeft immers nog niets gedaan -- maar hé, dit soort tuig heeft eigenlijk alleen maar een excuus nodig om zich te misdragen.

Wat ze vervolgens deden is ronduit schokkend. Ze pakten een arme, gehandicapte blanke man van de straat, ontvoerden hem, en martelden hem vervolgens 24 tot 48 uur lang. Ongelooflijk genoeg zetten ze de live video van de marteling op Facebook. Zó trots waren ze op hun criminele daden.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/Racist-Chicago-_Chiraq_-Thugs-Kidnapped-A-White-Man-Torture-Him-On-Facebook-Live-FULL-VIDEO-360p_15fps_H264-128kbit_AAC.mp4"][/video]

Op de videobeelden konden 'fans' van de actie zien hoe de arme man, die slechts 18 jaar oud was, vastgebonden op de grond zit. Zijn mond is afgetapet. De Afro-Amerikaanse bende lacht hem vervolgens uit, schreeuwt 'fuck white people' en 'fuck Donald Trump,' en schopt en slaat hem vervolgens tijdenlang in elkaar. Op een gegeven moment gebruiken ze zelfs een mes om zijn kleren kapot te scheuren én zijn voorhoofd mee te bewerken.

De arme jongen werd later door politie aangetroffen toen hij in paniek over straat liep. Hij was zwaar toegetakeld, maar was zo erg van slag dat hij urenlang niet kon uitleggen wat er gebeurd was. De politie meldt dat hij waarschijnlijk 24 tot 48 uur vermist werd toen hij dan eindelijk werd gevonden.

Ongelooflijk genoeg vraagt de politie zich af of ze deze misdaad al dan niet als 'racistische misdaad' moeten behandelen (hate crime). "Hoewel ze volwassen zijn, zijn ze nog maar 18 jaar oud," aldus de bizarre uitleg. "Kinderen maken domme fouten -- nou ja, misschien moet ik ze geen kinderen noemen, het zijn jonge volwassenen, maar jonge volwassenen maken soms nou eenmaal domme beslissingen." Daarom zullen de autoriteiten rekening houden met de leeftijden van de vier mishandelaars, drie mannen en één meisje.

Vervolgens leggen de onderzoekers uit dat het hun inziens "geen politiek misdrijf was." Wat? Ze riepen "fuck white people" en "fuck Donald Trump," maar het had niets te maken met de politiek of racisme? Zijn de agenten die deze zaak moeten uitzoeken wel helemaal goed bij hun hoofd?

Deze ranzige types moeten voor de rest van hun leven achter tralies gezet worden. Het is een grove schande wat ze gedaan hebben. Er mag geen enkele vorm van compassie met ze zijn. Dat verdienen ze namelijk totaal niet. En je hoeft niet aan te komen met gekkigheid als 'ze waren jong.' Ik ben ooit ook jong geweest, maar ik heb nog nooit een gehandicapte man vastgebonden, gekidnapt, en urenlang gemarteld. Datzelfde geldt voor iedereen die dit leest.

Er is geen enkel excuus om dit soort wangedrag goed te praten. Pak het aan zoals je de KKK zou bestraffen als ze dit met een zwarte jongen deden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties