Lichaam 2-jarige Julen gevonden in 100 meter diepe put

Lichaam 2-jarige Julen gevonden in 100 meter diepe put

Het Spaanse drama rondom de 2-jarige Julen is verergerd. Het jongetje werd op 75 meter diepte gevonden en heeft de val van dertien dagen eerder niet overleefd. Dat meldt het AD.

Zo'n beetje heel Spanje was de afgelopen twee weken aan de buis gekluisterd om maar te kunnen volgen of het 2-jarige jongetje Julen, dat in een diepe put was gevallen, mogelijk nog in leven was en gered kon worden. Uiteindelijk waren er zo'n 300 man betrokken bij de reddingsacties, waar men ook continu tegenslagen te verduren kreeg.

Hoe meer tegenslagen er waren, hoe meer men vast bleef houden aan het steeds kleiner wordende beetje hoop dat nog overbleef. Maar helaas, Julen heeft nooit een kans gehad. Reddingswerkers vonden zijn lichaam rond 01:25 en een uur later berichtten Andalusische autoriteiten, evenals de Guardia Civil, dat er niets meer mogelijk was en het jongetje was overleden.

De burgemeester van Málaga heeft drie dagen van rouw afgekondigd en Spanje, evenals mensen overal ter wereld die het nieuws hebben gevolgd, kunnen niets anders meer doen dan hun steun betuigen. Een familielid was kennelijk een voorbode van het nieuws in de eigen omgeving. Mensen hoorden iemand "Nee, niet weer! Niet nog eens!" roepen, wat refereert naar het feit dat zo'n drie jaar eerder hun oudste zoon plotseling aan een hartinfarct was overleden. Wat een moedeloze situatie!

Lees meer over:
Spanje overleden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties