Lichaam van meisje gevonden tijdens zoektocht vermiste Loes (18)

Geen categoriejul 07 2019, 16:00
Tijdens de zoektocht naar de vermiste 18-jarige Loes uit Epe is zojuist een lichaam gevonden. De politie heeft nog niet bevestigd op het ook daadwerkelijk om het lichaam van Loes gaat. Dat meldt De Telegraaf.
[embed]https://twitter.com/IntoBits/status/1147857086082146304[/embed]
Loes raakte ergens in de nacht van vrijdag op zaterdag vermist na een dorpsfeest in Oene, Gelderland. Zij zou samen met een vriendin meefietsen maar heeft dit om onduidelijke redenen niet gedaan. Ze vertrok rond 04:00 uur van het dorpsfeest.
Vaak is het met dat soort dorpsfeesten zo dat zo'n beetje iedereen op locatie elkaar kent. Eveneens komt het vaak voor dat mensen van buiten de dorpskern enkele kilometers in de duisternis moeten fietsen om op het dorpsfeest te kunnen verschijnen. Vaak gaat het om lange onverlichte wegen, omringd met bomen en een omgeving bestaande uit weilanden, wat bossen en hier en daar een woning langs de weg.
'Samen uit, samen thuis' is niet voor niets het mantra in dergelijke omgevingen, voor ouders richting hun kinderen. Al houdt men met dorpsfeesten meer rekening met de dronken terugrit en slecht zicht in het verkeer dan met kwaadwillende personen.
Politiewoordvoerder Marèl van Steenbergen versprak zich in de video van deze tweet. Ze wilde niets zeggen over het gevonden lichaam maar verklapt wel per ongeluk het geslacht van de gevonden persoon.
[embed]https://twitter.com/De_Stentor/status/1147859968122642434[/embed]

Vraag: "Is het lichaam wat is gevonden van een jonge vrouw?"

Steenbergen: "Daar kunnen we niets over zeggen."

Vraag: "Hoe is het lichaam gevonden?"

Steenbergen: "Wij kunnen niets zeggen over hoe we haar hebben gevonden."

Het heeft er dus alle schijn van dat het wel degelijk om Loes gaat. Het is namelijk hoogst onwaarschijnlijk dat er nog een andere meid vermist is geraakt in hetzelfde zoekgebied. Er kan echter nog geen uitsluitsel worden gegeven op dit moment.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten