Lief! Fanatieke baby gaat een danswedstrijd aan met de Paashaas. Wie denk je dat er wint?

Lief! Fanatieke baby gaat een danswedstrijd aan met de Paashaas. Wie denk je dat er wint?

Op het randje van Pasen nog even dit: een lieve, maar bloedfanatieke baby doet z'n stinkende best om de Paashaas te kunnen bijhouden. Waarmee, vraag je? Met dansen natuurlijk!

We leren als kinderen allemaal netjes dat de Paashaas één taak heeft: hij verstopt de eieren in de tuin, en maakt kleine kinderen gelukkig. Dat laatste heeft hij in ieder geval bewerkstelligd bij dit meisje dat kermend van het plezier met haar armen zwaait.

En het mooiste moet nog komen: deze Paashaas heeft daar geen chocolade-ei voor nodig. Hij hoeft ook niets anders te verstoppen in een achtertuin. Het enige wat deze roze kindervriend doet, is dansen.

Deze ultralieve baby denkt onmiddellijk: dat moet ik kunnen bijbenen. Kijk zelf maar:

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Pasen baby's dansen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties