Links tuigmeisje en tokkiejongen gaan los op bejaarde Trump-supporter

Links tuigmeisje en tokkiejongen gaan los op bejaarde Trump-supporter

Blijkbaar mag je Trump-supporters prima lastigvallen, ook als ze hoogbejaard zijn.

Dit is tekenend voor de cultuur van extreemlinks. We horen tegenwoordig heel veel over 'het gevaar van extreemrechts,' maar als je politieke activisten zich gewelddadig ziet gedragen blijken het bijna altijd extreemlinkse gekken te zijn. Die wanen zich moreel zo superieur dat ze er geen enkel probleem mee hebben om vreedzame bejaarde mannen aan te vallen als die de euvele moed hebben om Donald Trump te steunen. Want die is, zoals zij 'weten', de belichaming van het Kwaad, en iedereen die hem steunt 'maakt het Kwaad dus mogelijk'. Ofzo.

Het is om misselijk van te worden, maar dit soort wangedrag is tegenwoordig heel normaal onder linkse hippies. Ze roepen continu dat ze 'voor tolerantie' en 'acceptatie' zijn, maar dit tolerantie en acceptatie zijn niet van toepassing op mensen die er andere politieke denkbeelden op na durven te houden. Dan zijn ze niet alleen weinig tolerant, maar zelfs ronduit agressief en haatdragend.

Maar ja, blijkbaar ontbreekt het rechtse politici -- in Nederland tenminste -- aan de moed om dat ook hardop te zeggen, en om extreemlinks net zo ver in het verdomhoekje te drukken als extreemrechts. Die laatste groepering wordt (terecht!) gezien als kwaadaardig, maar dat geldt niet minder voor hun extreemlinkse vijanden. Als gezegd, die zijn mogelijk nog gevaarlijker, want die brengen hun intolerantie en agressie regelmatig in de praktijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties