Schermafdruk 2020 02 26 142322

Linkse flut-columniste Natasha Gerson schrijft: 'Joden die op Forum stemmen zijn gek'!

Geen categoriefeb 26 2020, 15:00
Het is een best interessante vraag: waar haalt men toch al die Deugjournalisten vandaan? De ene probeert nog erger te deugen dan de ander. Nu is er weer een Groene Amsterdammer journalist die een column heeft geschreven hoe joodse mensen niet goed snik zijn als ze op Forum stemmen. Want: fascisme etc. Worden deze mensen niet moe van zichzelf?
Buitenhof-affaire is nog nauwelijks weggezakt of de volgende aasgier probeert haar 'moment of fame' te claimen door een bepaalde groep in de samenleving weg te zetten als infantiel. Zo gaat dus klaarblijkelijk. Joden zouden niet op Forum voor Democratie mogen stemmen. Is dat dus ook weer duidelijk...

Er schijnen Joden te zijn die op Forum voor Democratie (FvD) stemmen. Want Thierry is góed voor de Joden, menen deze schlemielen. Thierry staat vierkant achter Israël! Thierry heeft een verloofde die wel eens Joods zou kunnen zijn! Dat is het bewijs dat Thierry geen antisemiet is! En Thierry is wel tegen de islam en wil een stop op immigratie! Dus yay, whoop whoop Thierry, lieve Thierry! Maar nee. Thierry is een fascist.

Het gebruikelijke stokpaardje wordt weer gebruikt. Thierry Baudet zou een fascist zijn, weliswaar wel een fascist die meer burgerlijk inspraak nastreeft en eigenlijk de politieke macht in Den Haag wil 'breken'. Vrij bijzonder voor een 'fascist'.

Ligt je hart toch evenzeer bij Nederland en Europa als bij Israël, en vind je aliya maken meer iets dat uit spirituele behoefte zou moeten voortkomen dan uit noodzaak, dan ben je niet goed snik als je op de FVD stemt.

Gerson weet het voor elkaar te krijgen om een nog groter prul-artikel te produceren dan Rutger Bregman. Daarvoor chapeau!
Helaas klopt er inhoudelijk helemaal niks van. De joodse gemeenschap weet gelukkig dat er helemaal niks mis is met Forum voor Democratie. Wie dit niet gelooft? Kijk maar naar het stemgedrag van Forum!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten