Liverpool heeft het gehad met Suarez

Geen categoriefeb 13 2012, 16:00
Ego.
Sommige mensen hebben echt bijzonder veel last van een heel groot ego. Case in point: Luis Suarez, de aanvaller van Liverpool.

Liverpool-directeur Ian Ayre beschuldigt sterspeler Luis Suárez ervan dat hij de club heeft misleid en de vooraf overeengekomen afspraken niet is nagekomen. Suárez weigerde zaterdag in het duel met Manchester United de hand te schudden van Patrick Evra.

'Vooraf heeft hij ons verteld dat hij handen zou schudden met Evra, maar daarna besloot hij om het toch niet te doen. We zijn verschrikkelijk teleurgesteld', aldus Ayre op de website van de club.

Ayre zei dat Suarez iedereen had bedrogen en dat "dit soort gedrag totaal onacceptabel" is.
Aangezien de eigenaren van Liverpool uit Boston komen werd het incident ook uitgezonden in Amerika. Daarnaast stonden ook daar de kranten vol van kritiek op Suarez.

Als de Fenway Sports Group verantwoordelijkheid wil tonen, moet men de club tot de orde roepen om zo het geschade imago te herstellen. Het was een schande, gadegeslagen door televisiekijkers over de hele wereld'

Ik zou hem gewoon een paar wedstrijden aan de kant zetten. Als club wil je dat je speler zich gedragen. Punt. Dit soort wangedrag kan niet worden geaccepteerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten