LOL! Stichting 'We Gaan Ze Halen' gaat helemaal niks halen want kreeg maar 750 euro aan donaties

Geen categoriedec 16 2018, 20:00
Stichting 'We Gaan Ze Halen', een stel oelewappers dat vluchtelingen illegaal naar Nederland wil smokkelen 'want zielig', krijgt maar €755,- aan donaties. Toch met de bus naar Griekenland! Dat meldt Geenstijl.
Hun doel is om duizend vluchtelingen uit Griekse opvangkampen te gaan halen en naar Nederland te gaan brengen. Brein achter dit hersenloze idee is Rikko Voorberg die natuurlijk wordt gesteund door een GroenLinkser want deugen is geen parttime hobby.
Dit hele mensensmokkelplan (want zelfs GroenLinks denkt dat) gaat natuurlijk een hilariteit van jewelste opleveren. Het busje is gekocht en de open uitnodiging is in het Arabisch vertaald. Lekker smokkelen en bruggen bouwen dacht ik zo!
21 December vertrekken ze uit Nederland met een trolleybus. Het zal even duren voor ze in Griekenland zijn en als de ambtenaren daar eindelijk uit zijn gelachen begint fase 2, het selecteren van de vluchtelingen. Dat is nog wel een dingetje voor GroenLinks figuren natuurlijk want dat is niet erg inclusief gedacht, discriminerend zelfs. Pikken ze vervolgens ook nog eens de verkeerde er tussen uit dan kunnen ze zo maar verantwoordelijk worden gehouden voor het binnensmokkelen van een IS-terrorist. Nou dan kan Klaver wel inpakken want dan staat de media een week lang in het kader van 'GroenLinks smokkelt terrorist naar Nederland'. Het is dus een héél delicate situatie maar de club blijft waarschijnlijk heel positief en heeft vast voldoende muntthee en quinoa mee om de stress en negatieve energie te kanaliseren. DeugForce, to the rescue!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten