LOL! Stichting 'We Gaan Ze Halen' gaat helemaal niks halen want kreeg maar 750 euro aan donaties

LOL! Stichting 'We Gaan Ze Halen' gaat helemaal niks halen want kreeg maar 750 euro aan donaties

Stichting 'We Gaan Ze Halen', een stel oelewappers dat vluchtelingen illegaal naar Nederland wil smokkelen 'want zielig', krijgt maar €755,- aan donaties. Toch met de bus naar Griekenland! Dat meldt Geenstijl.

Hun doel is om duizend vluchtelingen uit Griekse opvangkampen te gaan halen en naar Nederland te gaan brengen. Brein achter dit hersenloze idee is Rikko Voorberg die natuurlijk wordt gesteund door een GroenLinkser want deugen is geen parttime hobby.

Dit hele mensensmokkelplan (want zelfs GroenLinks denkt dat) gaat natuurlijk een hilariteit van jewelste opleveren. Het busje is gekocht en de open uitnodiging is in het Arabisch vertaald. Lekker smokkelen en bruggen bouwen dacht ik zo!

21 December vertrekken ze uit Nederland met een trolleybus. Het zal even duren voor ze in Griekenland zijn en als de ambtenaren daar eindelijk uit zijn gelachen begint fase 2, het selecteren van de vluchtelingen. Dat is nog wel een dingetje voor GroenLinks figuren natuurlijk want dat is niet erg inclusief gedacht, discriminerend zelfs. Pikken ze vervolgens ook nog eens de verkeerde er tussen uit dan kunnen ze zo maar verantwoordelijk worden gehouden voor het binnensmokkelen van een IS-terrorist. Nou dan kan Klaver wel inpakken want dan staat de media een week lang in het kader van 'GroenLinks smokkelt terrorist naar Nederland'. Het is dus een héél delicate situatie maar de club blijft waarschijnlijk heel positief en heeft vast voldoende muntthee en quinoa mee om de stress en negatieve energie te kanaliseren. DeugForce, to the rescue!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties