LOL! Video: vent steelt iMac tijdens George Floyd-rellen, wordt vervolgens zelf aangevallen en beroofd!

LOL! Video: vent steelt iMac tijdens George Floyd-rellen, wordt vervolgens zelf aangevallen en beroofd!

FVD-leider Thierry Baudet reageert op NPO Radio 1 frame via tweet. Screenshot via Twitter

Kijk, en geniet!

Deze man kon zich wel schikken naar deze situatie van anarchie en de regels van de straat. Meneer had het slim bekeken en wandelt zo de winkel uit met een dikke vette iMac onder z'n arm. Hij trekt meteen bekijks van de cameraman, die uit enthousiasme niet meer kan stoppen met praten.

Vrij snel merken ook anderen de enorme buit op van deze 'mede-demonstrant' en bedenken zich geen moment! De eerste probeert hem af te pakken, een tweede gaat direct over op geweld. Er vormt zich een groep rondom de jongen, die inmiddels beseft dat 'straatregels' ook betekent dat er geen beschermende autoriteit meer voor hem is.

Te laat! De man wordt belaagd en moet z'n buit neerleggen om zich te verdedigen. Het loopt uit op een matpartij en daar zien we het oude spreekwoord zich weer doen gelden: 'Als twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen.'

In elkaar gemept en van je gestolen buit bestolen. Wat een vervelende dag!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties