Demonstratie Groningen nu al compleet achterlijk! Organisatie: 'Zwarte mensen moeten vooraan zitten, witte mensen achteraan'

Demonstratie Groningen nu al compleet achterlijk! Organisatie: 'Zwarte mensen moeten vooraan zitten, witte mensen achteraan'

Screenshot van video-fragment over Afghaanse moslim die lak heeft aan coronamaatregelen. Via Twitter @eha_news

Dit soort mensen zijn echt compleet gestoord. Het idee van strijden tegen racisme en juist vóór gelijkwaardigheid, heb ik alle begrip voor. Maar alleen zolang het doel daarvan op het heden en de toekomst is gericht. En die mensen lopen er gelukkig ook nog gewoon rond. Maar wat we hier aantreffen is toch echt een ander slag volk!

Dit zijn extreemlinkse diversiteitsdeugertjes waar de UvA helemaal vol mee zit. Die praten over herstelbetalingen en andere vormen van het 'rechttrekken' van verleden onrecht. De term 'witte mensen' en vrouwen- en diversiteitsquota, komen uit dezelfde koker. Het vervelende aan dit soort lui is dat ze op de oppervlakte over hetzelfde lijken te praten als die 'normale' (vaak linkse) weldoeners. Tot je ze even de ruimte geeft, dan krijg je dit soort fratsen. Dan moeten 'witte mensen' achteraan zitten, in een demonstratie tegen racisme.

En het ergste van alles is nog dat de ironie ze structureel ontgaat. Want dan blijkt 'racisme' ineens puur een uiting van blanke 'machtsstructuur' te zijn. En momenteel vinden dit soort mensen de rellen en plunderingen nog vaak compleet geoorloofd ook!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer