Video! Motie Theo Hiddema: 'Halsema heeft wet overtreden, nodig minister Ollongren uit voor debat: die kan en moet haar ontslaan!'

Video! Motie Theo Hiddema: 'Halsema heeft wet overtreden, nodig minister Ollongren uit voor debat: die kan en moet haar ontslaan!'

'Weg met Femke'-petitie logo via https://ontslafemke.petities.nl/

Zie hier de hele video:

?s=21

De Tweede Kamer laat zich weer eens van z'n slechte kant zien. Hiddema legt uit en licht toe hoe en waarom hij tot zijn motie komt. En let op, hij vraagt alleen om een uitnodiging vanuit de Kamer naar de minister, that's it.

En met hoe hij zijn motie heeft geformuleerd, inclusief z'n redenering, lijkt het mij toch puur een kwestie van wie heeft er gelijk? Maar ja, dit komt van een gerenommeerde strafrechtadvocaat met decennia aan ervaring. Kleine kans dat die hier niet weet hoe de wet werkt!

Ik heb met (vertrouwde) verbazing zitten kijken naar hoe deze motie sneuvelde. Enkele partijen durven het aan, het merendeel stemt tegen en verklaart niet eens waarom. En dan heb je nog die half tamme types als Van Toorenburg (CDA) die een heel verhaal op gaan hangen om uiteindelijk uit te komen op een punt van kritiek over 'de toon'. Donder alsjeblieft op met je slappe gezeik.

Pas toen ik het filmpje voor een tweede keer bekeek, zag ik dat ook Hiddema zelf bij iedere 'tegen' een fronsende blik kreeg. En terecht, want het is werkelijk schandalig.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties