Maak jij graag en vaak selfies? Dan moet je deze trend goed in je oren knopen!

Geen categoriejul 06 2016, 19:00
Dames en heren selfiesmakers opgelet! Er is een nieuwe trend in selfieland, en wie deze negeert staat er al snel oubollig op!
Ook al is het begrip selfies pas enkele jaren oud, het fenomeen waarbij een persoon een foto maakt van zichzelf met z'n telefoon heeft al verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Herinner je je de Kylie Jenner-challenge nog? Ongezonde trucjes om je lippen te tuiten overspoelden het internet. En dan heb ik het nog niet eens gehad over 'duck faces' en 'fish gapes'. Maar er is nu een nieuwe innovatie: de 'fingermouth'!
Hoe deze gaat? Je moet je hand op een verleidelijke manier vlakbij je mond plaatsen om de aandacht naar je gezicht te trekken. Snap je wat ik bedoel? Vermoedelijk wel, want de 'fingermouth' is overal. Kijk maar naar deze beroemdheden:
Selena Gomez:
https://www.instagram.com/p/89_FtIujHa/
En Kendall Jenner:
https://www.instagram.com/p/BHXSqCyjNpT/
En Shay Mitchell doet ook een uitstekende poging:
https://www.instagram.com/p/BC8-mAuQr1E/
Oefen en experimenteer er dus maar wat mee, want wie de fingermouth niet onder controle krijgt gaat een stuk minder likes en hartjes krijgen voor de selfies die gepost worden op Instagram, Twitter en Facebook.
Zeg dus niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. De fingermouth is immers de grootste innovatie voor de selfieswereld sinds de uitvinding van het fototoestel. Dames, fotograferen maar!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten