Mafkees wilde man doodsteken met boksbeugelspies, politie zoekt getuigen

Geen categoriesep 08 2019, 20:00
Al enige tijd wordt het nieuws gedomineerd door (dodelijke) ongelukken en vechtpartijen die nogal eens uit de hand lopen. Maar deze vent leek doelbewust voor een dodelijke afloop te willen zorgen door een man te willen neersteken door een boksbeugel met een spies!
De politie in Almere heeft beelden vrijgegeven van een tiener die op klaarlichte dag een 29-jarige man wilde doodsteken. Op een screenshot, vrijgegeven door de politie van Almere, is te zien hoe de man een soort boksbeugel met een spies paraat hield.
Camerabeelden van 14 augustus laten vijf zwarte knaapjes zien die door het centrum van Almere lopen. Er ontstond ruzie met een 29-jarige man, die door de tiener op het screenshot in z'n buik werd gestoken. Hij overleed bijna aan zijn verwondingen.
De beelden worden natuurlijk niet gedeeld vanwege het feit dat deze zwarte boy met een lijp wapen over straat liep, hij wordt nog steeds gezocht! De politie is hard op zoek naar getuigen en vraagt de man (ietwat naïef) zich alsnog te melden.
Zo moeilijk kan het niet zijn denk ik. Zoveel zwarte jongeren met zo'n wapen lopen er niet rond in Almere, laat staan in Nederland. Dergelijke redelijk unieke wapens zijn natuurlijk ideaal om mee te pochen, dus volgens mij is het echt een kwestie van tijd voor iemand met de gouden tip op de proppen komt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten