Mafketel in supermarkt likt aan ijs, legt het terug in vriezer... wordt vervolgens keihard gearresteerd

Geen categorieaug 26 2019, 8:22
Zo doe je dat.
Een Facebook-'grap' heeft ervoor gezorgd dat een man uit het oosten van de Amerikaanse staat Texas in de lokale gevangenis is beland. De 24-jarige D'Adrien Anderson ging na een Walmart supermarkt, opende een blik ijs, en zette de ijs vervolgens -- dicht -- weer terug in de vriezer. In Amerika doen sommige gekken dit omdat ze het geweldig grappig vinden dat een andere klant het ijs dan koopt. Alleen is er één probleem: het is niet alleen superranzig, maar het is ook serieus mogelijk dat de likkers ervoor zorgen dat andere mensen ziek worden omdat ze bacteriën dan wel ziektes met zich mee dragen.
https://www.facebook.com/Wildwoogie/videos/2392253680862056/
Daarom wordt dit soort wangedrag tegenwoordig hard aangepakt. Toen D'adrien de video online had gezet werd die maar liefst 2.200 keer gedeeld. De politie uit Texas deed onderzoek, ontdekte waar de Walmart in kwestie was, slaagde er vervolgens in om D'Adrien te identificeren... en rekende hem daarna in. De 24-jarige zot betaalde later $1.000 borg om voorlopig vrij te komen.
Uit videobeelden blijkt dat D'Adrien het ijs uiteindelijk wel kocht, maar dat deed hij dus pas nadat hij het een tijd terug had gezet. Als gevolg daarvan was Walmart gedwongen om al het ijs in de vriezer weg te gooien -- dit uit angst voor besmetting.
De lokale aanklager laat dan ook weten dat D'Adrien nog lang niet klaar is. "Dit is een gast die denkt dat hij het centrum van het universum is, dat de wereld om hem draait." Hij zal daarom een flink bedrag aan Walmart moeten betalen als schadeloosstelling -- en boete.
Waarom D'Adrien dit deed? Simpel: hij wilde zoveel mogelijk likes verzamelen. Dus ja, de aanklager heeft honderd procent gelijk. Meneer denkt echt dat de wereld om hem draait. Wat een schoft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten