Maiwand al-Afghani: moge Allah de Kouachi-broers zegenen

Geen categoriejan 09 2015, 22:00
Want ze hebben "de eer van de profeet gered."
Maiwand al-Afghani is één van de meest zieke geesten in Nederland. De moslimextremist pur sang studeert aan de Universiteit Leiden en beschouwt zichzelf in zijn vrije tijd als 'jihad propagandist' nummer één.
Vandaag maakte hij duidelijk op Twitter dat hij de broers Kouachi - die verantwoordelijk zijn voor de aanslag op Charlie Hebdo en die eerder vandaag gelukkig uit de weg werden geruimd door de Franse politie - helden vindt. Ja, ja, ze verdienen in zijn ogen niet minder dan de beloning van Allah.
Hoe kan het in vredesnaam zo zijn dat deze jongen nog aan een Nederlandse universiteit studeert en vast ook studiefinanciering krijgt? Waarom zit hij niet al lang vast omdat hij banden heeft met terrorisme, een hatelijke ideologie verkondigt en - oh ja - terrorisme niet slechts verdedigt, maar zelfs verheerlijkt? Zie ook deze tweet waarin hij de aanslag in Parijs al eerder verdedigde. Vergeet deze óók niet:
Beste AIVD en Universiteit Leiden, kunnen jullie misschien in actie komen? Dit soort types horen helemaal niet vrij te kunnen rondlopen in ons land.
Of laten wij werkelijk zo over ons heen lopen dat we deze extremist niet durven aan te pakken?
Dat kan niet zo zijn. Oppakken en voor altijd achter slot en grendel zetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten