Maiwand al-Afghani: moge Allah de Kouachi-broers zegenen

Maiwand al-Afghani: moge Allah de Kouachi-broers zegenen

Want ze hebben "de eer van de profeet gered."

Maiwand al-Afghani is één van de meest zieke geesten in Nederland. De moslimextremist pur sang studeert aan de Universiteit Leiden en beschouwt zichzelf in zijn vrije tijd als 'jihad propagandist' nummer één.

Vandaag maakte hij duidelijk op Twitter dat hij de broers Kouachi - die verantwoordelijk zijn voor de aanslag op Charlie Hebdo en die eerder vandaag gelukkig uit de weg werden geruimd door de Franse politie - helden vindt. Ja, ja, ze verdienen in zijn ogen niet minder dan de beloning van Allah.

Hoe kan het in vredesnaam zo zijn dat deze jongen nog aan een Nederlandse universiteit studeert en vast ook studiefinanciering krijgt? Waarom zit hij niet al lang vast omdat hij banden heeft met terrorisme, een hatelijke ideologie verkondigt en - oh ja - terrorisme niet slechts verdedigt, maar zelfs verheerlijkt? Zie ook deze tweet waarin hij de aanslag in Parijs al eerder verdedigde. Vergeet deze óók niet:

Beste AIVD en Universiteit Leiden, kunnen jullie misschien in actie komen? Dit soort types horen helemaal niet vrij te kunnen rondlopen in ons land.

Of laten wij werkelijk zo over ons heen lopen dat we deze extremist niet durven aan te pakken?

Dat kan niet zo zijn. Oppakken en voor altijd achter slot en grendel zetten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties