Man bestelt eten bij drive-through. Wat hij vervolgens met een alligator doet zorgt voor enorme paniek

Geen categoriefeb 09 2016, 11:55
Medewerkers van een fastfoodrestaurant hadden onlangs de schrik van hun leven toen een knettergekke clown opeens een alligator naar binnen gooide.
De 23-jarige Joshua James uit de Amerikaanse staat Florida bestelde in oktober vorig jaar iets te eten bij een drive-through van Wendy's. Toen hij zijn eten gegeven werd dachten de medewerkers van de fastfoodketen dat dit het dan was; hij zou wegrijden, klaar.
Helaas had Joshua iets heel anders in gedachten.
Op het moment dat de medewerkers zich omdraaiden, pakte hij namelijk een alligator van zijn achterbank, die hij vervolgens razendsnel door het raam van de drive through gooide. Daarna reed hij snel weg.
Je kunt je er ongetwijfeld iets bij voorstellen dat de medewerkers van Wendy's bijkans in paniek waren. Gelukkig was er iemand die nog scherp bleef; hij of zij belde het alarmnummer. Toen de autoriteiten eenmaal ter plaatse waren werd de alligator opgepakt en uiteindelijk vrij gelaten in een kanaal (alligators komen namelijk voor in de natuur in Florida).
En Joshua? Die wordt nu vervolgd voor mishandeling en onrechtmatig bezit en vervoer van een alligator. Hij heeft al bekend schuldig te zijn, maar zegt dat het een 'grap' was.
Opmerkelijk genoeg zijn zelfs zijn ouders daar niet van onder de indruk. Die zeggen namelijk in een verklaring dat het "een stomme grap [was], die niemand leuk vindt behalve Joshua zelf."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten