Man gaat in vliegtuig zitten, kijkt rechts... en krijgt vervolgens de schrik van zijn leven. Zie hier waarom

Geen categorie•nov 01 2015, 18:00
Een Schotse man nam onlangs plaats in een vliegtuig. Hij had zin in zijn vlucht: het zou een leuke trip worden. Toen hij eenmaal zat keek hij om zich heen. Vervolgens zat hij iets wat zijn hart zo ongeveer deed stoppen: de man die naast hem zat leek zoveel op hem dat hij even dacht dat hij in een spiegel keek!
Neil Thomas Douglas zou van Glasgow in Schotland naar Londen vliegen. Toen hij naast zich keek zag hij dat zijn medepassagier ontzettend veel op hem leek. Ze leken wel tweelingbroers te zijn.
De twee lachten even hard - ze vonden het wel vermakelijk - en vroegen zich meteen af of ze misschien familieleden waren. Misschien dat ze neven waren die niet op de hoogte waren van elkaars bestaan? Of waren ze misschien een tweeling die bij hun geboorte van elkaar waren gescheiden?
Toen ze met elkaar in gesprek waren beseften ze al snel dat daar absoluut geen sprake van. Ze leken weliswaar op elkaar, maar hadden totaal andere genen.
Screen Shot 2015-11-01 at 13.41.29
Omdat ze het zo uniek vonden en het maar nauwelijks konden geloven besloten ze om samen enkele foto's te maken, die ze dan konden laten zien aan vrienden en familieleden die hen er anders ongetwijfeld van zouden beschuldigen dat ze a) niet wijs waren, b) aan het liegen waren of c) zo dronken waren tijdens de vlucht dat ze zich gewoon vergisten.
Nou, dat deden ze niet. Het klopte gewoon.
Na hun vlucht gingen ze ieder hun eigen weg... tot ze elkaar de volgende dag weer tegenkwamen in Ierland. Ze hadden namelijk een kamer geboekt in hetzelfde hotel!
De twee konden het bijna niet geloven en besloten om maar een biertje met elkaar te drinken. Ze leken namelijk niet alleen fysiek op elkaar, maar mentaal ook: ze hadden min of meer dezelfde interesses en raakten gemakkelijk met elkaar in gesprek.
De twee dubbelgangers sloten meteen een goede vriendschap met elkaar en zijn nu bijna onafscheidelijk.
Heb jij weleens je eigen dubbelganger gezien? Iemand die zoveel op je lijkt dat je zou zweren dat je een tweeling bent?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten