Martin Bosma pakt minister Ollongren aan: volgens het wetboek van strafrecht moet ze 30 jaar brommen

Martin Bosma pakt minister Ollongren aan: volgens het wetboek van strafrecht moet ze 30 jaar brommen

"Dat zou ik heel goed vinden."

In gesprek met Mourits Oussoren van Binnenhofvlog legde Martin Bosma gisteravond uit dat minister Ollongren wat hem betreft zo snel mogelijk in de gevangenis moet verdwijnen. De reden? Ollongren zei in het verleden dat Amsterdam zich moest afscheiden van Nederland als de PVV aan de macht kwam. Dat is, zegt Bosma, duidelijk in strijd met de wet. Wetboek van Strafrecht artikel 93 is daar heel duidelijk over, aldus Bosma:

Hier de bijdrage van Bosma in de Tweede Kamer, waar hij Ollongren even heel helder vertelde wat hij van haar vond. Kijken, want de inbreng van Bosma is echt om van te smullen.

Het kalme cynisme van Bosma is heerlijk om naar te luisteren én naar te kijken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties