Marxisten proberen de VS over te nemen

Geen categorieokt 07 2011, 13:59
Ze bezetten Wall Street, roepen voor de hoofden van bankiers, en willen de Verenigde Staten geheel 'hermaken', wat natuurlijk inhoudt: een Amerikaanse versie van de Sovjet Unie.
Dat het hier gaat om een stel ongewassen hippies is iedereen - die niet blind is - duidelijk. Een paar van hun eisen: kwijtschelding van schulden (die mensen zelf gemaakt hebben) en natuurlijk een 'eerlijke' verdeling van de welvaart. Het zal u niet verbazen dat 'eerlijk' hier vooral betekent dat mensen die hard werken voor hun geld, dit moeten afstaan aan figuren die liever de hele dag op de bank hangen met een sticky in de mond.
Dit is een goede video van Glenn Beck, waarin hij laat zien met wat voor mensen (dit zijn de leiders van deze beweging) we hier te maken hebben. Kijk er even rustig naar, zou ik zeggen, en laat het even goed inzinken.
Met name dat laatste citaat is van groot belang: "This liberal will be all about socialize... uh... uh..." (stilte omdat ze weet dat 'socializing' het allerminst goed zal doen in de VS, "basically taking over and running all of your companies".
Dat is marxisme puur en simpel.
Een van de politici die zich op grandioze wijze tegen de demonstranten keert is Herman Cain - presidentskandidaat voor de Republikeinse Partij. Hoe meer ik zie van deze man, hoe meer indruk hij maakt. Wat een geweldige vent; echt rechts, een prima spreker, en kundig. 
Zie hier een recente video waarin hij werkelijk de vloer aanveegt met de linkse raddraaiers die de VS op zijn kop proberen te zetten.
Laten we hopen dat Cain het de komende maanden bijzonder goed doet. Cain: it's just what the doctor ordered.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten