Marxistisch GroenLinks komt met wet om ING-graaiers aan te pakken

Marxistisch GroenLinks komt met wet om ING-graaiers aan te pakken

De verhoging is belachelijk. Maar de overheid heeft er niets mee te maken.

Net als vrijwel elke normaal denkende Nederlander vind ik het een grof schandaal dat ING topman Ralph Hamers een salarisverhoging van 50 procent krijgt. Het is totale gekkigheid, zéker in deze tijden... en al helemaal als je beseft dat de man al 1,75 miljoen euro per jaar verdiende.

Belachelijk, natuurlijk. Er past maar één reactie op dit soort waanzin: Nederlandse klanten van ING dienen de bank per direct te verlaten.

Met andere woorden, het moet vanuit de mensen zelf komen.

Helaas denkt GroenLinks daar net een beetje anders over. De marxistische partij wil de sterke arm van de wet namelijk gebruiken om Hamers aan te pakken:

GroenLinks wil met een wet de spraakmakende salarisverhoging van ING-topman Ralph Hamers voorkomen. De wet moet dan wel met spoed door de Tweede en Eerste Kamer worden behandeld, want de aandeelhouders van ING buigen zich op 23 april over de voorgestelde verhoging.

Natuurlijk gaat dit veel te ver. ING is een private instelling. Het gaat de wetgever niets aan wat Hamers verdient.

Wie het wel iets aangaat? De overige werknemers én de klanten van de bank.

Het trieste is dat die knettercommunistische flauwekulpartij van Klaver mij nu dwingt om het indirect op te nemen voor Hamers, een walgelijke graaier die met pek en veren het land uitgejaagd zou moeten worden. Maar ja, zo rolt GroenLinks nou eenmaal. Die partij overspeelt haar hand altijd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties