Baudet en FVD reageren op verdachtmakingen VVD-strateeg: 'VVD voert campagne zoals ze NL besturen: achterhaald, inefficiënt' en duur

Baudet en FVD reageren op verdachtmakingen VVD-strateeg: 'VVD voert campagne zoals ze NL besturen: achterhaald, inefficiënt' en duur

Waar oh waar haalt FVD toch het geld vandaan om een moderne, relatief goedkope maar effectieve social media campagne te voeren?

Dat is de vraag die 'campagnestrateeg' Jan Driessen eerder vandaag stelde bij WNL Op Zondag. Zoals wij al berichtten bedoelde hij dat natuurlijk als een verdachtmaking. Meneer voegde er namelijk blij aan toe dat Baudet die vraag weigerde te beantwoorden. Natuurlijk zijn die antwoorden gemakkelijk te bedenken (zoals wij dan ook al gedaan hebben). Toch is Thierry bereid om zelf óók even antwoord te geven:

"VVD-campagnestrateeg Jan Driessen," schrijft Baudet op Twitter, "vraagt zich af waar wij het geld vandaan halen om een 'champions league' campagne te voeren." Nou, legt hij uit:

"Kost niet zoveel, Jan. Gewoon wat efficiënter werken! Kwestie van DOEN!"

Zo is het maar net. Het kost helemaal niet veel om een effectieve social media-campagne te voeren. Dat is nou juist één van de grote krachten van Facebook (en de voornaamste reden dat steeds meer bedrijven hun advertentiegeld bijna helemaal opmaken op die site). Voor een schijntje kun je duizenden en duizenden mensen bereiken. Dat Driessen dat niet door heeft zegt meer over zijn gebrekkige kunde (en aan die van de VVD) dan over de inkomstenstroom van FVD.

Wat dat laatste betreft doet het officiële Twitter-account van FVD ook een duit in het zakje (dat bedoel ik dus niet letterlijk, meneer Driessen! Het kostte FVD niet écht geld om deze tweet te plaatsen en deze onder mijn aandacht te brengen):

"Terwijl de VVD haar campagne-budget wegpist (€100.000 voor stijgerreclame bij concertgebouw) weet FVD met een fractie van VVD budget veel meer bereik te realiseren," aldus de partij. De reden daarvoor is simpel:

"De VVD voert campagne net zoals ze NL besturen: achterhaald, inefficiënt en geld over de balk smijtend."

Voor de goede orde voegt FVD daar deze tweet nog even aan toe:

Zo, die kan de VVD in haar (bijzonder rijkelijk gevulde) zak steken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties