Linkse terreur: Melania Trump zit vast in haar hotel in Hamburg, omsingeld door relschoppers

Geen categoriejul 07 2017, 19:00
De extreem-linkse terreur tegen de G20-top in Hamburg loopt volledig uit de hand. Linkse betogers hebben het hotel van Melania Trump omsingeld en de first lady kan geen kant op.
De chaos in Hamburg blijft maar voortduren. Linkse activisten, onder wie Anne Fleur Dekker en SP-Kamerlid Sadet Karabulut, betogen massaal tegen de G20-top die daar plaatsvindt. En dat betekent rellen, bleek vandaag. Talloze auto's zijn in de fik gezet en meer dan zeventig politieagenten zijn door links tuig in elkaar geslagen. Nu is ook de first lady van de Verenigde Staten, Melania Trump, slachtoffer geworden van de rellen.
Extreem-linkse betogers met communistische vlaggen hebben haar hotel omsingeld, waardoor de vrouw van Donald Trump geen kant op kan. Het is volgens haar beveiligingsteam niet veilig voor haar om naar buiten te gaan, zelfs onder zware bescherming. De first lady is dus feitelijk onder huisarrest in haar hotel door een meute gewelddadige linkse relschoppers.
https://twitter.com/thehill/status/883343110775951363
Eigenlijk zou Melania Trump vanavond naar een bijeenkomst gaan met andere echtgenoten van G20-regeringsleiders. De man van Angela Merkel had het initiatief genomen voor deze ontmoeting. Melania zal daar vanavond dus niet bij zijn omdat communistisch geteisem haar hotel heeft omsingeld. Wat een tuig!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten