Michael van Praag gaat los vanwege vertrek Bert van Oostveen

Michael van Praag gaat los vanwege vertrek Bert van Oostveen

De voorzitter van de KNVB wist niet dat algemeen directeur Bert van Oostveen plannen had om op te stappen. Hij werd daar pas op de hoogte van gesteld tegelijk met iedereen: toen het in de pers kwam.

Het is echt een ongelooflijke puinhoop bij de KNVB:

Hij had verwacht dat de raad van commissarissen hem in vertrouwen had genomen en bijgepraat over wat er gaande was omtrent de directeur. "Ik wist van niks. Ik wil niet met de vinger wijzen naar die of die, maar ik heb geen zin om de zwarte piet te krijgen voor zaken waarvan ik niet op de hoogte ben", aldus Van Praag in de krant.

De voorzitter van de RvC belde Van Praag pas op de dag van het oefenduel tegen Griekenland. Toen was Van Oostveens vertrek al uitgebreid besproken in de media.

Het is ongelooflijk dat het tegenwoordig zo gaat bij de KNVB, maar dit hebben Van Oostveen, Van Praag (jawel, hij is er ook bij betrokken) en de RvC ervan gemaakt. Waar de KNVB ooit een buitengewoon professionele organisatie was is het nu een clubje amateurs die er stelselmatig een puinhoop van maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
voetbal KNVB Michael van Praag

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer