Minderwaardige hippie Herman Brusselmans beledigt Anouk: "Een blonde del die de pil weigert te slikken"

Geen categoriejun 21 2017, 9:00
Kan de meest ranzige schrijver van Vlamingen misschien eens een douche nemen in plaats van te obsederen over het gezinsleven van één van Neerlands bekendste en beste zangeressen?
Herman Brusselmans vindt zichzelf een geweldig groot schrijver. Als je interviews met hem kijkt op YouTube komt er werkelijk niets interessants uit de man, maar op de één of andere manier is hij er tóch van overtuigd dat hij Gods presentje is aan een mensheid die hem eigenlijk niet verdient. Natuurlijk ziet hij eruit als een walgelijke dakloze hippie die nooit gehoord heeft van het woord 'douchen', maar hé, blijkbaar doet dat niets af aan zijn zelfbeeld.
Diezelfde Brusselmans heeft een column in Nieuwe Revu. In die column haalt hij altijd hard uit naar anderen. Het leven van meneer is namelijk zo triest dat hij daar niets over te melden heeft. Dan is het natuurlijk veel beter om anderen af te zeiken.
In zijn nieuwste stuk beledigt Brusselmans Neerlands beste zangeres, Anouk, tot op het bot. Dan bedoel ik niet dat hij alleen maar kritiek heeft op haar zangkunsten. Nee, hij trapt haar de grond in vanwege haar gezinsleven. Het bevalt Brusselmans namelijk maar niets dat Anouk heel veel kinderen heeft.

Herman Brusselmans heeft in zijn column keihard uitgehaald naar Anouk. Zo noemt hij haar onder andere "een blonde del die weigert de pil te slikken."

Hij doet de uitspraken in zijn column in de Nieuwe Revu. Brusselmans laat geen spaan heel van de zangeres. Zo schrijft hij verder: "Ze gebruikt geen condoom omdat anders de binnenkant van haar flamoes naar verbrand rubber zou smaken."

Nou begrijp ik dat Brusselmans zelf manisch depressief is, maar er zijn mensen die daadwerkelijk gelukkig zijn en die het geweldig vinden om een groot gezin te hebben. Anouk is zo iemand. En nee, daar is niets mis mee. Sterker nog, eeuwenlang werd het hebben van grote gezinnen als iets positiefs gezien. Het is pas iets van de laatste twintig jaar dat linkse malloten daar anders over denken -- natuurlijk omdat ze eigenlijk vinden dat de mensheid een kankergezwel is op de aarde.
In plaats van zijn energie te steken in aanvallen op Anouk moet Brusselmans maar eens iets nuttigs met zijn tijd doen door, zeg, iets aan zijn persoonlijke hygiene te doen, zijn haar voor de verandering te laten knippen zodat hij er niet uitziet als een gruwelijk lelijke vrouw, of op zijn minst door een nieuw boek te schrijven zodat hij daadwerkelijk een reden heeft om weer met zijn boeventronie in de media te verschijnen. Viezerik.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten