Misselijkmakend: kinderpsychiater misbruikte Nepalese jongen jarenlang

Geen categorieokt 13 2018, 20:00
Hier hebben ze in andere landen dus de doodstraf voor uitgevonden.
Ik weet het: in Nederland mag je niet hardop zeggen dat je best wat ziet in het invoeren van de doodstraf, maar ik doe het toch. De walgelijke 'kinderpsychiater' Piet Hein van T. bewijst namelijk dat de doodstraf helemaal zo onwenselijk niet is:
Piet Hein, die uit Makkinga komt (wat mij betreft zetten mensen die hem kennen zijn naam volledig online, dit soort ranzige kindermisbruikers verdient niet beter), is vrijwel zeker bewust naar Nepal afgereisd om daar kinderen te misbruiken. Nepal is tegenwoordig een 'populaire bestemming' onder pedofielen. Zoals De Telegraaf uitlegt:

[V]riendelijke bevolking, veel armoe en een overbelast politieapparaat: het maakt Nepal tot een pedoparadijs,

De afgelopen jaren zijn acht buitenlandse pedofielen gearresteerd in Nepal. Onder hen niet alleen de misselijke Van T., maar ook ene Henk K. uit Nederland.
Het geval van de arme Nepalese jongen staat niet op zich. Volgens de Nepalese autoriteiten wordt Van T. namelijk verdacht van het misbruiken van maar liefst zes kinderen. Hij kwam de afgelopen jaren zes keer naar Nepal, waar hij dan twee tot drie weken bleef. Hij slaagde erin om kinderen te misbruiken door hun ouders de indruk te geven dat hij een vriendelijke filantroop was.
Misschien wel het ergste van dit verhaal: Van T's zussen zijn afgereisd naar Nepal in een poging om de ouders van het slachtoffer om te kopen. Ze boden hen maar liefst 26.000 euro aan, wat een veelvoud is van het jaarsalaris van het arme gezin.
Het goede nieuws? Het gezin accepteerde dat niet, en Van T. wordt gewoon vervolgd. Als hij schuldig wordt geacht kan hij uitkijken naar een gevangenisstraf van 8 tot 12 jaar.
Maar ja, daar komt hij dan nog genadig mee weg ook. Als het aan mij lag zou dit soort tuig namelijk gewoon ter dood worden gebracht. Deze viezerik heeft de 15-jarige Padam opgezadeld met een vreselijk trauma waar hij de rest van zijn leven last van zal hebben. Hij verdient het niet om ook nog maar één dag langer adem te halen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten