Misselijkmakende Schotse dierenbeul voert levende katten aan z'n honden! Tien maanden de bak in

Geen categorieokt 03 2019, 13:05
In Schotland is er een zieke sadistische geest gestraft voor zijn misdaden. Deze 42-jarige lafaard kocht online levende katten, om deze daarna te voeren aan zijn vechthonden. Deze liet hij ook meedoen aan illegale hondengevechten. Het is werkelijk om van de kotsen! Via het AD.
Het erge aan dit hele verhaal is nog wel dat deze idioot z'n sadistische behoeftes lange tijd ongemoeid kon uitvoeren. Gelukkig kwam de dierenbescherming erachter dat de Schot agressieve honden had. Nadat inspecteurs z'n huis doorzochten, stuitten ze op foto's en video's van dode katten, vossen en dassen. De helden die deze actie hebben uitgevoerd, waardoor deze misselijkmakende vorm van sadisme aan het licht kon komen, waren zelf ook diep geschokt van het beeldmateriaal dat ze daar aantroffen.

"Een undercoveragent die bij de inval betrokken was, noemde het ‘een van de meest verontrustende en verdorven’ situaties die hij ooit heeft meegemaakt. ,,Het was overduidelijk dat de kat op de beelden vreselijk heeft geleden. Veel katten die hij heeft gekocht zijn een lange, pijnlijke dood gestorven als gevolg van marteling”, zei hij tegen de BBC."

Gelukkig is deze verdorven geest schuldig bevonden aan ernstige dierenmishandeling en moet tien maanden brommen in de cel. Net goed! Maar laten we eerlijk zijn: voor dit soort walgelijke figuren kan geen straf hoog genoeg zijn. Daarnaast mag hij de aankomende tien jaar geen honden meer 'verzorgen'. Wat dacht je van nooit meer! Klinkt al een stuk beter.
Laten we hopen dat dierenmishandeling in Nederland dan ook kei- en keihard gestraft gaat worden, in de hoop om dit soort misselijkmakende en sadistische praktijken de kop in te kunnen drukken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten