Moslim hield 15-jarig meisje gevangen en misbruikte haar

Geen categorienov 06 2016, 18:00
Een islamitische 'vluchtelingen' hield een meisje van 15 jaar een maandlang gevangen. Hij vertelde zijn huisbaas dat hij en het meisje met elkaar uitgingen.
Een meisje dat maar liefst een maandlang gevangen werd gehouden door een 'asielzoeker' werd gevonden toen ze blootvoets op een straat in Sydney rende. Volgens de Australische autoriteiten werd het arme meisje maar liefst vier weken lang tegen haar wil vastgehouden in de woning van de moslim-man die in 2013 op illegale wijze naar Australië kwam als bootvluchteling.
Dat bericht de Australische versie van de Daily Mail.
De 29-jarige Rashadul Islam (what's in a name?) werd gezien toen hij het meisje achtervolgde terwijl ze probeerde te vluchten. Hij wilde haar opnieuw kidnappen en meenemen naar zijn woning. Gelukkig werd dat voorkomen door de politie, die het meisje en haar ontvoerder allebei meenamen voor verhoor.
Toen de politie eenmaal met het meisje had gesproken was duidelijk dat Rashadul haar ontvoerd had en maar liefst een maandlang had opgesloten in zijn huurwoning. De eigenaar van het gehuurde huis zei later tegen de media dat de asielzoeker hem verteld had dat hij en het meisje een relatie met elkaar hadden. Die relatie bleek dus een tikkeltje eenzijdig te zijn.
Het meisje vertelde de politie ook dat haar ontvoerder haar tijdens haar gevangenschap misbruikte. Het moge duidelijk zijn dat ze doodsbang en zwaar getraumatiseerd was.
Opvallend genoeg kwam Rashadul Islam op 24 maart, 2013 op illegale wijze naar de Christmas Islands. Op 15 mei van dat jaar werd hij vervolgens naar Australië gebracht waar hij een tijdelijk visum kreeg.
Laten we hopen dat deze gek nu uitgezet wordt... nadat hij een decennialange straf heeft uitgezeten, natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten