Moslimbarbaren ISIS verbranden Jordaanse piloot levend

Moslimbarbaren ISIS verbranden Jordaanse piloot levend

Gruwelijker dan dit wordt het niet.

Islamitische nazi's. Zo moeten we de moslimbaren van ISIS maar omschrijven. Ik kan er niets anders van maken. ISIS heeft vandaag bekendgemaakt de gevangengenomen Jordaanse piloot Mu'ath Al-Kasaesbeh te hebben geëxecuteerd. Niet middels een onthoofding, maar door hem levend te verbranden.

Hieronder een paar (schokkende) foto's van het filmpje dat online is verschenen. De piloot wordt vastgehouden in een kooi, terwijl de olie die naar de kooi leidt van een afstandje wordt aangestoken.

Op deze foto's is te zien hoe de radicale moslims van het terreurleger van ISIS trots poseren met hun 'vangst':

Op deze foto is te zien hoe de brand razendsnel de kooi nadert. Enkele seconden later staat de Jordaanse piloot in brand.

Jordanië kan niet anders dan keihard terugslaan tegen ISIS na deze verschrikkelijke executie. Dit is zo ongelofelijk ziek. ISIS is het ultieme kwaad en moet met de bodem gelijk worden gemaakt. We moeten alles, maar dan ook echt alles doen om het islamitische kalifaat te vernietigen. Dat is onze morele plicht.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Syrië ISIS Irak Jordanië

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties