Moslimextremisten verbranden hun stempas

Moslimextremisten verbranden hun stempas

Helemaal prima. Hoe minder moslimextremisten zich bemoeien met onze politiek, hoe beter.

Ik stel nogmaals vast dat democratie een geweldig systeem is. In Syrië of Irak moet je een Jordaanse piloot levend verbranden als je zo graag aan de wereld wil bewijzen dat je een fundamentalistische moslim is. In Nederland kan je gelukkig volstaan met slechts een aansteker en je stempas voor de Provinciale Statenverkiezingen die aanstaande woensdag gehouden gaan worden:

Een Haagse moslimradicaal, Umm Muhammed Amine, heeft demonstratief haar stempas verbrand. ,,Stem niet, blijf moslim", twitterde ze, begeleid met bovenstaande foto van wat er over was van de stempas.

Ik meen het serieus: laat dit soort extremistische figuren maar elke stempas die ze in de bus krijgen met kerosine overgieten en dan in lichterlaaie zetten. Dat het vuur lekker mag smeulen! Laat elke radicale malloot maar een voorbeeld nemen aan Amine die stoer opgeeft over dat ze een "moslim blijft." Alhoewel ik niet snap hoe een moslim die wél stemt ineens een afvallige zou zijn, begrijp ik desalniettemin heel goed dat dit soort geïndoctrineerde debielen vooral heel ver weg van de macht, en dus de stembus, moeten worden gehouden.

Ik houd namelijk van Nederland als het is, en wil niet dat het zoals Turkije beetje bij beetje een moslimkalifaat wordt doordat een sultan als Erdogan via de democratische weg de vrijheid beetje bij beetje uitschakelt. Als de potentiële aanhangers van zo'n islamitische verbods- en onderdrukkingskoning zich bij iedere verkiezing al bijvoorbaat buitenspel zetten door zichzelf de mogelijkheid te ontnemen om te stemmen, dan heb ik daar helemaal niets op tegen.

Overigens zijn moslimextremisten niet de enigen die hun stempas verbranden. Je hebt ook nog de zogeheten 'anarcho-kapitalisten' voor wie dit soort acties ook een dagelijkse activiteit zijn. Ook in dat geval geldt: hoe minder van die doorgeslagen idioten zich met de Nederlandse politiek bemoeien, hoe beter.

En Amine? Die heeft haar tweet inmiddeld weer verwijderd. Kennelijk was de drang om lekker rebels te doen toch niet zo heel sterk. Maar ze zit nu wel lekker zonder stempas en kan zich op 18 maart lekker moslim blijven, terwijl wij normale mensen onze democratische plicht doen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties