Motormaffiosi opgepakt vanwege liquidatiepoging in Den Haag

Motormaffiosi opgepakt vanwege liquidatiepoging in Den Haag

Dit is dus waarom No Surrender en vergelijkbare clubs bij wet verboden moeten worden.

De Italiaanse maffia is verboden. Datzelfde geldt voor andere criminele organisaties (die vaak gebaseerd zijn op de etnische achtergrond van de betrokken criminelen). Waarom is er dan nog steeds geen verbod uitgevaardigd voor de motormaffia -- oftewel, motorclubs die zich feitelijk op precies dezelfde wijze gedragen als criminele organisaties?

Zie dit nieuws van vandaag bijvoorbeeld:

Bij invallen door arrestatieteams dinsdagochtend vroeg in Den Haag en Pijnacker zijn twee kopstukken van motorclub No Surrender opgepakt. Ze zijn opgepakt in verband met een liquidatiepoging in Ridderkerk in november.

Het zal niemand verbazen dat de twee opgepakte leden niet zomaar een paar volgelingen zijn, maar de president en de 'sergeant at arms' van de West Coast chapter uit Den Haag. Het gaat dus om topmensen; om leiders van de chapter in kwestie. De twee mannen waren volgens de politie betrokken bij een misdrijf in Den Haag vorig jaar, waarbij een 40-jarige Hagenees bijna werd doodgestoken. De man overleefde de aanval maar ternauwernood.

Dat is natuurlijk al veelzeggend genoeg wat betreft de criminele activiteiten van No Surrender, maar raad eens waar de man werd neergestoken?

Jawel, in een drugslab waar anabole steroïden werden geproduceerd. De politie heeft al een tijdje informatie waaruit blijkt dat No Surrender betrokken is bij de productie van dit soort middelen. Schokkend he?

Het moet maar eens afgelopen zijn met dit soort maffiose motorclubs. Ze maken hele buurten onveilig, handelen in drugs, gebruiken dodelijk geweld tegen mensen met wie ze ruzie hebben... En zo zo maar door.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties