Nachtmerriekabinet in aantocht: VVD, CDA, D66 en GroenLinks praten tóch weer met elkaar

Nachtmerriekabinet in aantocht: VVD, CDA, D66 en GroenLinks praten tóch weer met elkaar

Het ziet er slecht uit.

Gezellig hoor:

Gisteren zocht Tjeenk Willink achter de schermen naar mogelijkheden om die gesprekken weer op gang te brengen, aldus de NOS. Vreemd genoeg deed hij dat niet in de Stadhouderskamer in de Tweede Kamer, maar in zijn eigen huis in Scheveningen. Zijn taak? Kijken of er toch nog de politieke wil was bij de betrokken partijleiders om de impasse te doorbreken.

Het lijkt er dus op dat die poging van de nieuwe informateur wel degelijk iets van effect teweeg heeft gebracht. En dat is een grote schande. Als er één partij vooral niet betrokken moet worden bij het landsbestuur dan is het GroenLinks wel, de partij van, voor en door linkse groengekkies (met bommen in hun werkkamer). GroenLinks wil ambitieuze en succesvolle mensen uitmelken, miljarden weggooien aan een niet-bestaand fenomeen ('door mensen veroorzaakt klimaatverandering), en de nationale soevereiniteit volledig overhandigen aan het megalomane Brussel. En dat is dan een partij waar de VVD én het CDA eventueel wel zaken mee willen doen?

Dan nog liever terug naar de stembus. De kiezer heeft gesproken, ja, maar blijkbaar hebben we ons massaal vergist, als dit de enige reële mogelijkheid voor een meerderheidscoalitie is. Vraag ons dus gewoon nog eens om onze mening.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties