Nederland terroristenland: route The Passion blijft geheim om terroristische aanslagen te voorkomen

Geen categorieapr 11 2017, 12:00
De nieuwe werkelijkheid.
Welkom in Nederland anno 2017, waar de route van een christelijk feest/parade geheim moet blijven om te voorkomen dat extreem-islamitische terroristen aanslagen plegen op het publiek:

In tegenstelling tot voorgaande edities, blijft de route van The Passion dit jaar uit veiligheidsoverwegingen geheim. Het tv-evenement wordt donderdag gehouden in Leeuwarden.

Leeuwarden laat zich inspireren door de marathon van Rotterdam. Afgelopen zondag werden daar wegen afgezet met vrachtwagens en betonblokken, puur en alleen om te voorkomen dat terroristen de gelegenheid zouden aangrijpen om zoveel mogelijk onschuldige burgers naar het hiernamaals te helpen.
Vanwege de terreurdreiging zegt de burgemeester dat de route "'tot op het laatst" geheim blijft. "We volgen een algemeen scenario. Daarbij hebben we ook de gebeurtenissen als in Nice of vorige week in Stockholm in het hoofd. Er kunnen altijd dingen gebeuren, daarom wordt het plein ook goed afgesloten," aldus de burgervader.
Het is te ziek voor woorden dat dit blijkbaar het nieuwe normaal is in ons land, maar zo is het toch echt. We hebben zo'n enorm radicalismeprobleem dat we dit soort feesten niet eens meer normaal kunnen vieren. Alles moet in het geheim georganiseerd worden om er maar voor te zorgen dat doorgeslagen gekken geen massamoord plegen. Maar waag het eens om daar iets van te zeggen; voor je het weet wordt je weggezet als een racist of als een neonazi pur sang.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten