Nederland terroristenland: route The Passion blijft geheim om terroristische aanslagen te voorkomen

Nederland terroristenland: route The Passion blijft geheim om terroristische aanslagen te voorkomen

De nieuwe werkelijkheid.

Welkom in Nederland anno 2017, waar de route van een christelijk feest/parade geheim moet blijven om te voorkomen dat extreem-islamitische terroristen aanslagen plegen op het publiek:

In tegenstelling tot voorgaande edities, blijft de route van The Passion dit jaar uit veiligheidsoverwegingen geheim. Het tv-evenement wordt donderdag gehouden in Leeuwarden.

Leeuwarden laat zich inspireren door de marathon van Rotterdam. Afgelopen zondag werden daar wegen afgezet met vrachtwagens en betonblokken, puur en alleen om te voorkomen dat terroristen de gelegenheid zouden aangrijpen om zoveel mogelijk onschuldige burgers naar het hiernamaals te helpen.

Vanwege de terreurdreiging zegt de burgemeester dat de route "'tot op het laatst" geheim blijft. "We volgen een algemeen scenario. Daarbij hebben we ook de gebeurtenissen als in Nice of vorige week in Stockholm in het hoofd. Er kunnen altijd dingen gebeuren, daarom wordt het plein ook goed afgesloten," aldus de burgervader.

Het is te ziek voor woorden dat dit blijkbaar het nieuwe normaal is in ons land, maar zo is het toch echt. We hebben zo'n enorm radicalismeprobleem dat we dit soort feesten niet eens meer normaal kunnen vieren. Alles moet in het geheim georganiseerd worden om er maar voor te zorgen dat doorgeslagen gekken geen massamoord plegen. Maar waag het eens om daar iets van te zeggen; voor je het weet wordt je weggezet als een racist of als een neonazi pur sang.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer