Nederland verraden door Rutte: Nee-stem referendum Oekraïne wordt genegeerd, Brussel doet wat het wil

Geen categorieokt 02 2016, 20:02
Het nieuws waarvan je wist dat het zou komen: de Europese Unie is niet van plan om zich ook maar iets aan te trekken van de uitslag van het referendum in ons land over het associatieverdrag met Oekraïne.
'Bronnen in Brussel' zeggen dat tegen de NOS, die daar ongetwijfeld bijzonder blij mee is. De staatsomroep kriigt immers maar geen genoeg van Brussel. Meer, meer, meer, roepen ze daar in koor als Angela Merkel vraagt of ze meer of minder Europa willen.
Indien je je afvraagt hoe het toch kan dat Brussel hiermee weg denkt te kunnen komen. Nou, lees dit maar:

Nederland heeft de zaak in Brussel niet hoog gespeeld en heeft nooit een concreet voorstel ingediend, zegt correspondent Arjan Noorlander. "Het is gebleven bij voorzichtig aftasten. Omdat er al veel andere belangrijke onderwerpen speelden, zoals de brexit en de vluchtelingencrisis, wilde Rutte dit niet hard spelen."

Met andere woorden, Rutte heeft er bewust niets mee gedaan. We zijn verraden door onze eigen premier.
Dit is echt een groffe schande. Zelfs als hij niet blij was met de uitslag had hij er gewoon werk van moeten maken. Dat heet nou 'de wil van de kiezer uitvoeren.' Rutte heeft daar lak aan. Hij en zijn eurofiele vrienden weten het beter, de mening van het gewone klootjesvolk kan hem gestolen worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten