Nederlandse politie luidt noodklok: minderheden zorgen voor criminaliteitsgolf

Geen categoriejul 04 2016, 17:00
Het gaat niet al te best in de zogenaamde multiculturele smeltkroes Nederland. De politie legt grote problemen bloot.
Niet lang geleden onthulde de Duitse agente Tania Kambouri dat bij onze oosterburen de politie volkomen machteloos is komen te staan tegen rellende jeugd van allochtone afkomst. Dat dit probleem niet stopt bij de grens bij Arnhem, weten we: recentelijk veranderde de gemoedelijke en ultra-Hollandse stad Gouda in een grimmig stukje nederkalifaat. Maar het probleem is groter dan dat, en dat zet de politie ook uiteen.
Politie-agenten in ons land durven vaak niet op te treden en het pak slaag uit te delen waarnaar gesolliciteerd wordt, uit angst te worden versleten voor 'racist'. De immigratie heeft de politie voor een gigantisch probleem gezet, en Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond (NPB) laat daarom de alarmbellen rinkelen.
Nederland moet snel wakker worden, lijkt Struijs te betogen, want anders kunnen we de veiligheid in Nederland niet langer effectief garanderen. Aldus een indringende reportage van EenVandaag:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/749965534544945152-libx264-main-2028k.mp4"][/video]
Laten we hopen dat de politie én de politiek dit probleem snel oppakken. Zoals het nu gaat, kan het natuurlijk niet veel langer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten