Nederturkse artsen tegen Nederlandhatende samenzweringstheoreticus Kuzu: je verkondigt onzin!

Geen categoriefeb 25 2017, 8:53
Tunahan Kuzu wordt aangepakt door Nederturkse artsen. Ze zeggen dat hij onzin verkondigt over artsen die zogenaamd oudere allochtonen doden.
In een ingezonden brief in de Volkskrant schrijven de drie Nederturkse artsen dat Kuzu's opmerkingen ongefundeerd zijn en schadelijk zijn voor het vertrouwen. Zij doen dat namens artsencommissie Tannet, wat een netwerkorganisatie is van Nederturkse professionals en wetenschappers.
De artsen schrijven dat onze zorg geleverd wordt "door een beroepsgroep gekenmerkt door diversiteit in afkomst, religie, geslacht en leeftijd." Met andere woorden: door een groot gezelschap van mensen van diverse etniciteiten en achtergronden. Dat is natuurlijk ontegenzeggelijk waar. Loop maar een gemiddeld ziekenhuis binnen en je zult zien dat er blanke artsen zijn, bruine artsen, zwarte artsen, en ga zo maar door.
Maar goed, dat is niet eens het belangrijkste punt. Als die diversiteit niet bestond had Kuzu deze hele beroepsgroep óók niet als een stel moordenaars mogen wegzetten. Het maakt helemaal niet uit of een beroepsgroep divers is of niet; het gaat erom dat Kuzu duizenden artsen wegzet als allochtonen-dodend tuig.
Helaas zal Kuzu dit soort trucjes nooit opgeven. Hij vaart er namelijk wel bij om hele bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Hoe bozer allochtonen -- en dan met name Nederturken en Nedermarokkanen -- worden, hoe groter DENK zal zijn. Dat is tenminste wat Kuzu denkt.
Klaarblijkelijk is hij maar wat graag bereid om grote maatschappelijke onrust te veroorzaken om dat doel te bereiken. Het is misselijkmakend en schokkend... maar helaas is het voor DENK business as usual.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten