Niemand kwam opdagen voor zijn verjaardagsfeestje. Toen kwamen deze geweldige politieagenten in actie

Geen categorieapr 11 2016, 11:00
Nog meer bewijs dat politieagenten ware helden zijn.
Geen enkel lid van Toxey Andrew's klas kwam opdagen voor zijn tiende verjaardag. Dat was bijzonder vervelend voor het jongetje dat juist zo zin in zijn feestje had.
Zijn moeder was ook erg teleurgesteld en besloot er iets over te schrijven op Facebook, waarbij ze mensen uitnodigde om het verjaarsfeestje alsnog bij te wonen.
Het resultaat? Toxey kreeg zijn grote helden op bezoek: politieagenten.
Screen Shot 2016-04-11 at 12.01.27
Toxey's moeder plaatste achteraf foto's van het bezoek, waarbij ze duidelijk maakte dat zowel zij als haar zoontje ontzettend dankbaar en blij waren. Volgens de moeder was het een "droom die werkelijkheid" werd voor haar zoon. Ze gaat verder:

"Ze hadden niet alleen een heerlijke taart voor hem meegenomen, maar ook allerlei kado's, en ze lieten Toxey spelen met Rino, hun politiehond, én de sirenes van hun politiewagen."

Vervolgens speelden de agenten ook nog basketbal met het jochie.
De agenten waren in actie gekomen toen ze het bericht op Facebook hadden gelezen. Ze vonden het niet kunnen dat niemand was komen opdagen voor Toxey's feestje, en dus besloten ze om hem en zijn moeder te verrassen. Dat de verrassing een groot succes was moge duidelijk zijn.
Screen Shot 2016-04-11 at 12.04.35
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten