Nieuwe foto's van Yolanthe en Xess Xava zijn de schattigheid zelve

Nieuwe foto's van Yolanthe en Xess Xava zijn de schattigheid zelve

Yolanthe en haar zoontje Xess Xava blijven de harten van Nederlanders veroveren met hun lieve en aandoenlijke kiekjes.

Nederland heeft één nieuwe verslaving, en dat is: foto's kijken van kersverse moeder Yolanthe en haar zoontje Xess Xava. Voor wie onder een steen heeft geleefd: dat is dus het kindje dat ze kreeg met voetballer Wesley Sneijder. Van een foto waarop Yo en Xess allebei kerstmutsen ophadden, konden vele landgenoten vorige week al geen genoeg krijgen. En een ook een galaportret, waarbij zowel papa Wesley als zoontje Xess in rokkostuum waren gestoken, werd eerder deze week al door tienduizenden mensen gretig geadoreerd.

Maar Yolanthe is nog niet klaar met bewijzen dat haar kleine spruitje misschien wel één van de schattigste baby's van Nederland is. Ditmaal postte zij op Instagram een foto waarop ze het kleine jongetje omhooghoudt, terwijl zij in een strak jurkje een kus op het kinnetje van de kleine Xess plant:

10268852_957490030970941_1495130884_n

"Total bliss," schreef de actrice erbij. Oftewel: fantastische zegening. Maar liefst 35.000 mensen waren dat met Yolanthe eens, en gaven een like aan de foto. En het hart van net duizend mensen meer ging sneller kloppen bij een strandfoto waarop het hele gezin Cabau-Van Kasbergen-Sneijder stond afgebeeld:

11254666_1515989952028984_519119713_n"Where life begins & love never ends.." Aldus Yolanthe.

Het moge duidelijk zijn: Yolanthe's eerste stapjes in de moederwereld zijn fantastisch verlopen, en het jonge gezinnetje kan dan ook niet blijer en gelukkiger zijn. Nu maar hopen dat Xess over een paar jaar nog steeds zo lief is als dat hij nu is...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer