Nieuwe website: www.defoutenvanVVDrutte.nl

Nieuwe website: www.defoutenvanVVDrutte.nl

Er is sinds gisteren een zeer bijzondere site in de lucht. Zelfstandig ondernemer (MKB-detaillist en vastgoedbeheerder) R. v. Gemert uit Zwijndrecht heeft een site laten bouwen en online gezet: www.defoutenvanVVDrutte.nl. Hier staan een heleboel misstanden die de VVD onder Rutte begaan heeft. En nog steeds begaat.

De naam van de site zag u hierboven al staan. Deze bevat meerdere tegels waaronder u overzichtelijk kan zien wat ons zoal is geflikt de afgelopen tien á vijftien jaar. En wat er nog aan komt. U ziet daarmee wat voor partij het eigenlijk is. Het is een interactieve website, waarop lezers ook nog hun mening kwijt kunnen. Niet-gecensureerd, dus dat lucht lekker op!

Er staan meerdere feiten op die veel kiezers ongetwijfeld vergeten zijn. Of in het geheel zelfs niet eens weten. Maar even rondsurfen is buitengewoon ‘verfrissend’. De bedoeling is dat de site breed gedeeld wordt, door heel Nederland, om de VVD een grote klap te geven. Dus maak al uw familieleden, kennissen, vrienden, en collega’s erop attent en vraag al die mensen het ook weer te delen! Vooral als u of iemand een VVD-er kent…

Twee maanden geleden raakte R. v. Gemert enigszins bekend door een kritisch artikel over het Forum voor Democratie, hier op deze site, waarbij hij publiekelijk zijn lidmaatschap van die partij opzegde. Het stuk maakte veel tongen los en is bij ons enkele tienduizenden keren gelezen. In een persoonlijke reactie naar ons vertelde V. Gemert ons dat het overgrote deel van de mensen die reageerden het in meer of mindere mate inhoudelijk met hem eens bleken te zijn. Velen verdachten hem ervan een linkse trol of VVD'er te zijn. Die beide kampen (of zijn ze tegenwoordig hetzelfde?) kunnen we met deze site in aanschouw in ieder geval wegstrepen. V. Gemert is in ieder geval blijkbaar geen VVD'er…

Dus kijken allemaal! En delen! En heeft u zelf nog tips, geef die dan aan de site-owner door!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties