Noord-Koreaanse mafketel Kim Jong Un: 'Ik ga een waterstofbom op New York gooien!'

Geen categoriemrt 14 2016, 16:00
Je hebt onverstandige mensen, je hebt dwazen én je hebt echt volledige malloten die opgesloten dienen te worden in een gekkenhuis. Kim Jong Un - de leider van Noord-Korea behoort tot die beruchte derde categorie.
Als je ooit een studie maakt over gekken, dwazen en volkomen malloten dan gaat het je eigenlijk ook niet lukken om Kim Jong Un over te slaan. De leider van Noord-Korea heeft de wereld weer eens deelgenoot gemaakt van een ludiek nieuw plan. Hij gaat waterstofbommen afvuren op New York. Ja: als het aan ome Kim ligt, is Manhattan binnenkort een rokende puinhoop:

The North’s state-run media outlet, DPRK, has also issued a statement saying:

"Our hydrogen bomb is much bigger than the one developed by the Soviet Union.

If this H-bomb were to be mounted on an intercontinental ballistic missile and fall on Manhattan in New York City, all the people there would be killed immediately and the city would burn down to ashes."

Er klopt waarschijnlijk geen zak van, maar de wereld kan het risico niet nemen dat de informatie klopt. Kim Jong Un is te dom om rond te lopen met een schaar, laat staan dat we een waterstofbom aan hem zouden kunnen vertrouwen. Quod non.
Inderdaad: Kim Jong Un is een gevaarlijke gek, en het wordt wat mij betreft eens tijd hem te leren dat het speelkwartier afgelopen is. Voor elke bom die deze door Poetin gesteunde maniak nog dreigt af te vuren op Japan, de Verenigde Staten, Zuid-Korea of Europa kan hij wat mij betreft er zélf eentje krijgen op één van z'n villa's, op een partijkantoor, of een ander gebouw dat toebehoort aan de misdadige Noord-Koreaanse overheid.
We moeten zo langzamerhand eens gaan zorgen dat de Kim-dynastie - die Noord-Korea nu al tientallen jaren in de greep houdt - ten val zal worden gebracht. De poppenkast duurt inmiddels al lang genoeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten