Valt het doek voor 'Brangelina'? Angelina Jolie zet Brad Pitt uit haar huis

Geen categoriemrt 14 2016, 15:00
Loopt hét sterrenhuwelijk van Hollywood op de klippen? Het lijkt er zomaar op...
Trammelant in sterrenland: alhoewel er al jarenlang geruchten gaan dat het niet altijd even jofel verloopt tussen actrice Angelina Jolie en haar acteursman Brad Pitt, hielden de twee naar de buitenwacht in ieder geval altijd een united front op. Maar dat lijkt nu ernstig af te brokkelen, nu Angelina schoon genoeg heeft van Brads geflirt met andere vrouwen. Toen Angelina doorhad dat er iets speelde tussen haar man en de kinderoppas, ging de actrice door het lint. Resultaat? De oppas is haar baan kwijt... en arme Brad staat op straat:

Vorige week werd bekend dat Jolie haar nanny de deur had gewezen, omdat ze ervan overtuigd was dat de oppas een crush had op haar echtgenoot. "Brad lag altijd goed bij de staff, maar het was duidelijk dat de oppas met hem flirtte en iets te vriendelijk werd." Angelina en de vrouw kregen knallende ruzie, waarna de nanny snel haar biezen pakte.

Brad heeft z'n boeltje opgepakt en is een appartement in de Engelse hoofdstad Londen gaan betrekken. Of hij geschrokken is van wat er gebeurd is? Dat is nu juist het opzienbarende: nee. Brad beschouwt het op zichzelf wonen juist als een opluchting:

Ingewijden vertellen aan OK! Magazine dat de 52-jarige Pitt zijn koffers heeft gepakt en nu een eigen appartement in Londen huurt. Iets wat de Fight Club-acteur naar verluidt geen straf vindt, aangezien hij het hysterische gedrag van zijn vrouw nauwelijks meer trekt.

Brad werkt aan een nieuwe film die wordt opgenomen in de Engelse hoofdstad, en gebruikt zijn vrije tijd om te overdenken of hij nog verder wil met zijn jaloerse vrouw.
Scheidingsmakelaars kunnen zich dus in hun handen wrijven. Wellicht komt er straks een nieuw miljoenklusje op de markt, waar één van hen ruim van kan gaan profiteren....
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten