NS is ook al verpest: "Dames en heren" mag niet meer in de trein

Geen categoriejul 28 2017, 8:00
Voor de NS ben je binnenkort geen 'dame' of 'heer' meer, maar een geslachtsloze reiziger.
Ja hoor, is me dat even lekker wakker worden zeg! De 'stem' van de NS moet opnieuw aan de bak. Er is volgens de Nederlandse Spoorwegen namelijk een fout in de omroepen geslopen en die wordt nu hersteld. "Dames en heren," zo begon de mededeling op stations en in de trein altijd. En dat kan natuurlijk echt niet meer in deze tijd. De NS gaat ervan uit dat de meeste mensen tegenwoordig helemaal geen man of vrouw meer zijn. Daarom doen ze vanaf eind dit jaar mee met het genderneutrale circus. Die pest breidt zich werkelijk als een olievlek over de hele wereld uit.
Twee weken geleden maakte het Londense metrobedrijf bekend dat man of vrouw voor hen niet meer bestaat. Twee dagen geleden werd bekend dat het GVB (Gemeentelijk Vervoersbedrijf) in Amsterdam - waar anders - zwicht voor de LGBTI+ lobby om lekker inclusief, niemand meer met man of vrouw aan te spreken.
Als je dacht dat je hier aan zou kunnen ontkomen door Londen en Amsterdam te mijden, heb je heel veel pech. Vanaf 10 december dit jaar word je door de NS aangesproken met ´beste reiziger´. Omdat 'elke reiziger ons even lief is,' zoals president-directeur Van Boxtel van de NS zei. Ik geloof er niets van.
https://twitter.com/NS_online/status/890807389569658884?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fnos.nl%2Fartikel%2F2185349-bij-de-ns-hoor-je-straks-geen-dames-en-heren-meer.html
Naar eigen zeggen is de NS geïnspireerd door Londen. Bedankt, zullen we maar zeggen. En wat ik al zei: de plaag van deze maatschappij-ontwrichtende pest breidt zich steeds verder uit. Waar man en vrouw niet meer genoemd mogen worden, is de beschaving aan het uitsterven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten