Nu al! Na 2 afleveringen zet YouTube al leeftijdsrestricties op videos van Robert Jensen

Geen categoriemei 27 2019, 11:00
Apart is dat he? Je zou bijna denken dat YouTube een politieke agenda heeft.
Afgelopen vrijdag heeft Robert Jensen de tweede aflevering online gezet van zijn nieuwe tv-internet-show. Zoals we onderhand gewend zijn van hem is het een schitterende aflevering. Zo kwam Shashi Roopram van Up! Network langs om te vertellen over allochtonen die van blanke linkse mensen vooral niet rechts mogen stemmen, een analyse van de Europese verkiezingen met De Telegraaf-medewerker Wierd Duk. En, oh ja, er waren ook nog items over Britse idioten die Nigel Farage aanvallen, Duncan Laurence z'n obsessie met Jensens kont, en natuurlijk het één en ander over Mark Rutte.
Kortom, het is weer eens een gedenkwaardige en mooie show.
Helaas denken de linkse technocraten bij YouTube daar heel anders over. Zaterdag maakte Jensen namelijk bekend dat YouTube de laatste aflevering op age restrictions heeft gezet. Dit betekent dat de video moeilijker te vinden is, wat het aantal views onderdrukt. Je moet ingelogd zijn en in je account aangegeven hebben ouder dan 18 jaar te zijn.
Want, aldus YouTube, het is echt HEEL GEVAARLIJKE CONTENT, dat gepraat van Jensen (en Duk):
https://twitter.com/robertjensen/status/1132344460006838272
Dit is echt volstrekt onzinnig... maar het bewijst ook maar weer eens dat wij van rechts heel snel volkomen onafhankelijk moeten worden. Hoe langer we onszelf afhankelijk laten zijn van linkse multinationals als Google en Facebook, hoe kwetsbaarder we zijn. Het zal helemaal niemand verbazen als het binnenkort bekend wordt gemaakt dat Jensens videos geen 'reclame' meer zullen hebben op YouTube.
Gelukkig heeft Jensen het zo geregeld dat je hem kunt sponsoren door je aan te melden als donateur, maar toch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten