NY Times met 'bewijs': Republikeinen steunen Kanye West-kandidatuur om Democratenstemmers weg te halen

NY Times met 'bewijs': Republikeinen steunen Kanye West-kandidatuur om Democratenstemmers weg te halen

Kanye West Bron: Shutterstock: Door Tinseltown

De New York Times heeft wat onderzoek gedaan, en voor hen komt het aan als een schok, maar Kanye West krijgt steun vanuit de Republikeinse hoek. Het is natuurlijk ook gewoon een groot complot om de Democraten weer te laten verliezen, dit is gewoon een tweede Russiagate natuurlijk.

Kanye West is inmiddels al een tijdje een Republikein, inmiddels heeft de beste man een aardig netwerk opgebouwd binnen de Republikeinse partij. Toch besloot West om zich niet kandidaat te stellen namens de Republikeinen, maar om dit als onafhankelijk lid te doen. NY Times meent dat er vier mensen zijn, die West helpen, die gelinkt zijn aan de Republikeinen.

Alle vier hebben in het verleden op lokaal niveau wel eens werk verricht voor de Republikeinse partij. Helaas geen grote namen, geen grote strategen uit het Trump-team zelf. Dat West mensen in dienst heeft die een link hebben met de Republikeinse partij is niet zo gek, aangezien zijn politieke netwerk daarvandaan komt. En aangezien je in Amerika officieus gezien maar 2 partijen hebt, is de kans ook niet heel klein dat dit gebeurt.

Maarja voor de NY Times is dit natuurlijk een gouden kans om dit lekker op te blazen. Alsof West een marionet is om stemmen weg te halen bij de Democraten. Zijn de Democraten echt zo bang voor de komende verkiezingen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties