"Oh ja, en ik ben zwanger!" Kim Kardashian geeft fantastische uitsmijter aan laatste aflevering van haar real-life soap

Geen categoriejun 01 2015, 17:00
In de allerlaatste minuten van de slotaflevering van het tiende seizoen van Keeping Up With the Kardashians, heeft het model een onverwachte, maar geweldige mededeling.
Afgelopen zondag werd de slotaflevering van het tiende seizoen van Keeping Up With the Kardashians uitgezonden, de real-life soap die het leven van de glamourliefhebbende Kardashian- en Jenner-families volgt. Terwijl de aflevering eigenlijk al voorbij was, kwam er in de aftiteling ineens toch nog een geweldige verrassing: Kim Kardashian, het centrale punt en ster van de show, is zwanger van haar tweede kind:
[video width="600" height="338" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/kardbaby.mp4"][/video]
.
Het nieuws wordt bekend als Kim terugkomt uit het ziekenhuis, en met een mysterieuze glimlach haar nieuwe zwangerschap onthult terwijl haar zus Klhoé zichzelf over een tafel drapeert:
"Ik ben de bloedtest teruggekregen.. en... ik ben zwanger!"
Kim Kardashian heeft al een kind: dochter North West, die ze kreeg samen met haar man rapper Kanye West. Het is een open geheim dat de twee al veel langer nog een baby wilden, maar vruchtbaarheidsproblemen voorkwamen dat North eerder dan over negen maanden een klein broertje of zusje erbij krijgt.
Ook Kims moeder Kris, is helemaal door het dolle heen en plaatst een intens blije tweet. Ze wil heel graag Kims en Kanye's nieuwe "liefdestorretje" ontmoeten:
https://twitter.com/KrisJenner/status/605237300734361600
Wat Kims veelbesproken halfzusje Kylie Jenner van de nieuwe baby vindt is nog niet duidelijk.
Na de teaser is nog niet bekend geworden hoe lang Kim precies al zwanger is, of wanneer ze is uitgerekend. Wel werd ze vandaag gespot in New York, waar ze nog niet met een zwangerschapsbuikje zichtbaar tevreden door de stad heen stapte.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten