Oh nee, daar gaan we! Jihadiste die terug wil naar Nederland blijkt echtgenote van beruchte ISIS-gek

Geen categorienov 11 2019, 11:00
Een Nederlandse jihadiste die vastzit in een detentiekamp in Syrië wil extreem graag terug naar Nederland. De straf die ze mogelijk hier krijgt is natuurlijk een lachertje met wat ze kan verwachten in Syrië, vrij begrijpelijk dan ook dat ze terug wil naar Nederland. Nu blijkt ze alleen de echtgenote te zijn van een beruchte ISIS strijder....
Journalisten hebben honderden gesprekken gevoerd met verschillende ISIS bruiden, de meeste wisten niks van wat hun man deed. Dit is uiteraard complete kolder, maar de gutmensch journalisten trappen hier uiteraard in. Dit soort tranentrekkende verhalen doen het immers goed.
Nu blijkt dat Jihadiste Ojone I. terug wil naar Nederland, dit op zichzelf is niet raar. De meeste ISIS bruiden willen wel weer terug naar hun Europese thuishaven. Echter ligt het bij haar wat anders, zij is namelijk heel open in wat haar man allemaal deed voor de haatbaarden-gekkies. De meeste bruiden lopen te jokken of spelen de onschuld zelve, maar niet Ojone.
De rechter gaat zich nu buigen over deze casus, en mocht de rechter een terugkeer goedkeuren dan kan de Staat daar gelukkig nog tegen in beroep gaan. Als ze namelijk terugkomt en aankomt op Schiphol dan kan ze direct worden aangehouden en later worden berecht.
Zullen er meer van zulke gevallen komen? Dit gaat een enorm probleem worden voor onze rechtsstaat, want wat moeten we met deze terreur-gekkies?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten